AndreasHelps – Ruokajakelu

Koronaviruksen leviämisen ja hallituksen toimenpideohjeiden johdosta AndreasHelps -ruokajakelu jatkuu Andreaskyrkan-seurakunnalla seuraavasti:

• Kirkon tiloissa ei järjestetä toistaiseksi iltahartautta, ruoka- ja kahvitarjoilua eikä vaatejakelua.
  • Ruokajakelu toteutetaan jakamalla valmiiksi pakattuja ruokakasseja ruokajakeluhuoneen ovella/eteisessä torstaisin klo 14-17.
  • Ruokakassi on valmiiksi pakattu, eikä sen sisältöön voi vaikuttaa. Ruokakassi tulee ottaa mukaan kokonaisuudessaan, eikä sen sisältöä voi jättää kadulle tai kirkon tiloihin. Halutessaan ylimääräisiä elintarvikkeita voi antaa esim. tutuille.
  • Ruokakasseja jaetaan niin pitkään kuin niitä riittää (enintään klo 18 asti)
  • Ruokakassien jakelu on avoin tilaisuus, johon kuka tahansa tarvitseva voi tulla jonottamaan.
  • Jonottaessa pidä riittävä etäisyys (2 metriä) toisiin jonottajiin. Maski pitää olla. Älä tule paikalle flunssaisena.
  • Noudatathan ruokajakelun henkilökunnan ohjeita ruokakassien jakelussa.
  • Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehitystä, joten jakeluun voi tulla nopeita muutoksia. Asiasta informoidaan Andreaskyrkan-seurakunnan nettisivuilla:  https://andreaskyrkan.fi/matutdelningen-andreashelps/

Voit myös tiedustella puhelimitse tai tekstiviestitse: 044-764 26 24 tai 040-7431971.

• Ruokakassien jakelu toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin ja Helsingin ev.lut. seurakuntayhtymän kanssa. Helsingin seurakuntayhtymän nettisivuilta löytyy tietoa muista ruokakassien jakelupaikoista.
  • Kiitos kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä!