Skatten - På äventyr med Gud

Välkommen till en ny söndagsskola!

SKATTEN är ett nytt material, som från början har tagits fram i Norge, men har bearbetas för att användas i Finland via Kyrkans central för det svenska arbetet (KCSA).

Ett viktigt fokus i arbetet med SKATTEN är att kombinera den uppgift som i alla tider har varit viktig för söndagsskolan - att förmedla Bibelns berättelser till en ny generation - med en önskan om att ta barnens egen tro på allvar. Även om barnen har mycket att lära bärs vi av en övertygelse om att de har en fullvärdig tro också här och nu. Jesus själv säger att de är förebilder i vad det innebär att tillhöra Guds rike och vara hans lärjungar!

SKATTEN i Andreaskyrkan är för barn mellan 3 år och skolåldern och barnen samlas varje söndagmorgon kl. 11 i församlingens gudstjänst och fortsätter sedan på Nya Vinden. Mer information om SKATTEN finns på www.skatten.nu

Kontaktperson för Skatten är Susan Haraldson

Datum och Tema hösten 2016:

Gud möter Mose                      28 aug - 04 sep

Jairos dotter                                 11 sep - 18 sep