Sommarkyrka med Galaterbrevet

Inlagt av admin ons, 31/05/2017 - 17:14 ×

Under juli och början av augusti har vi sommarkyrka i Andreaskyrkan varje Söndag kl. 18:00. Vi studerar tillsammans Galatiebrevet och låter Gud tala genom sitt ord.

Juli

Sö 9.7 kl 18 Samling omkring Galaterbrevet 1 ” Galaternas avfall från evangelium”. Susan Haraldson leder kvällen.
Sö 16.7 kl 18 Galaterbrevet 2 ”Rättfärdig genom tro”. Susan Haraldson leder kvällen.
Sö 23.7 kl 18 Galaterbrevet 3 ”Kristus friköpte oss från lagens förbannelse”.
Sö 30.7 kl 18 Galaterbrevet 4 ”Vänd inte tillbaka till lagen.” Stefan Salonen leder kvällen.

Augusti

Sö 6.8 kl 18 Galaterbrevet 5 ”Om vi har liv i Anden, låt oss även följa Anden.” Filip Levälahti leder kvällen.
Sö 13.8 kl 18 Galaterbrevet 6 ”Bär varandras bördor” Stefan Salonen leder kvällen.

Galaterbrevet

Vad hände bland Galaterna som gjorde att Paulus reagerade mycket starkt? Vad har händelsen att säga om ditt liv?

Under juli och början av augusti har vi sommarkyrka i Andreaskyrkan varje Söndag kl. 18:00. Vi studerar tillsammans Galaterbrevet och låter Gud tala genom sitt ord. Även om du inte kan delta på söndagssamlingarna så har du möjlighet att läsa själv och dela dina tankar på vår FB-sida

Intro till Galatiebrevet